miércoles, 6 de marzo de 2013

dossier del espectacle.


DOSSIER DEL ESPECTACLE DE MARCOS CHAFER
“ VIATGE PER LA FESTA DE LA VIDA”

SIPNOSIS: Rises i mes rises, un humor molt casola, molt de tu a tu, la visio particular del artista i els seus personatjes, sobre coses, casos, sogres i altres animals, desde un punt de vista molt de "LA COSTERA"
Jo soc de poble , …..I que? eres de ciutat? …..ara t´ho explicare salao….no et deixare indiferent sigues d´aon sigues, desitjaras tornar a vorem.
 DOSSIER:
L'espectacle és un monoleg  teatralitzat on l'artista es va introduint als personatges al mateix temps que les seues vivències, tant des del punt de vista dels personatges com de l'artista, durant una hora repassa vivències de la infància, la joventut, la madurea i inclús improvisant vivències pròpies viscudes en eixe mateix moment.
L´historia dóna començament amb una xicoteta presentació del artista i del lloc on es realitza l'espectacle, ciutat, habitants, qualsevol cosa que  haja pogut cridar l'atenció a l'artista abans d'entrar en escena, jugant amb el public a involucrar-se en la història i sentir-se part d'ella d'una manera molt fresca i divertida. 

Després de la introduccio comença el viatge per la vida des que naixes, tot açò adornat per la importància de la meua família al llarg de la història, 'els Chafer' famosos en tota la contorna, fent menció i comparació amb les famílies mes importants de la història i l'esdeveniments que han fet que l'home avanzara....como l'invent del foc que ho inventa un Chafer.

Anem acostant-nos a l'actualitat amb un repàs del que suposa eixir de marxa amb els col·legues de tota la vida, amb els seus defectes i virtuts, i les coses que mes ens agraden d'ells i d'elles, es desenrotlla tot en la discoteca i en les dificultats que he tingut per a relacionar-me amb el genere femení d'una manera normal i formal. I quan ho aconseguixes t'han tocat els pitjors-millors sogres del món, els meus.

Quan els sogres entren en escena l'espectacle dóna un gir total cap a l'esperpentinc amb canvis de registres de veu i canvi actituds corporals, en escena, que fa que el public quede atrapat i gaudisca de l'actuaccio.

 

El sogre, un rústic llaurador, honrrad i noble com el que mes, bon menjador, bon bevedor i amb unes elocubraciones diferents de tot el que hages vist.

 

La sogra és mes assossegada, que puc dir d'ella? Que diu que sóc el mas inútil de tots els nóvios que ha tingut la seua filla, milers....siempre alerta i manant de tots i criticant als mas volguts el seu gendre i el seu marit, el sogre.



 Una vegada aconseguida la complicitat del public, subtilment va introduint situacions quotidianes e inversemblants on el public es veu reflectit d'una manera o d´una altra.
Un passeig per l'exageració de les coses que ens passen, les que no ens passen i les que imaginem que els passen als altres, la qual cosa fa que el public ja estiga preparat per al verdader sentit de l'actuació, lo que  li passa a l'artista i als seus personatges.

 
L'artista durant este viatge per la vida ens ha portat per les mes variades situacions, ens ha fet passar una bona estona amb un espectacle que deixa un bon sabor de boca, una rialla panoli perpètua, i que farà que el public es porte una sensació d'alegria i felicitat i es quede amb ganes de mes.


Dades generals:
     Duraccio del espectacul es de una hora i un bis.
     Sense ningún element en el escenari ni en interior,  ni en exterior.
  Necesitats de so i llum:
          En interior 200w de so, 800 w de llum.
          En el exterior 400w de so, 800 w de llum.


Curriculum artista:
Estudios realizats:
Curs de monólegs “Excelentisim Ajuntament”  de Xativa anys 2008, 2009 y 2010 impartit
per l´ actor Rafa Miragall.
Curs de iniciación al teatro “Excelentisin Ajuntament de Genoves” año 2011 impartit per l´artista i director de teatre Joanvi Cubedo.
Curs de teatre de la “Sosietat coral del Micalet” en Valencia any 2011 y 2012 impartit per
l´actor i director de teatre Joanvi Cubedo.
Curs intensiu de la “Escuela Nacional de Comedia” en el any 2012 impartit per el comic
Quique Macias.
Curso Express amb el comic Albert Boira en el 2012  “el personaje”.
Curso Express amb el comic Albert Boira en el 2012 “el comico y como venderse a los
programadores”.
Curs de teatre “escuela de teatro del Genoves”  any 2012.

Premios:
Tercer lloc en el certamen de Bellreguard any 2008  “premio del publico”.
Tercer lloc en el concurs de monólogues del “pub España” de Alzira any 2010.
Segon lloc concurso nacional de monologuistes de Burriana any 2012.

Actuaciones y colaboraciones:
Durant els anys 2008, 2009, 2010 y 2011 participant en el “circuit de café teatre de Xativa”.
2010 Catorce actuacions para el circuit de teatro-cafe para la cerveça “estrella damm” en la
comarca de la Costera.
2011 Casa de la Cultura de Santa Pola amb Oscar Tramoyeres i Danilo Pez.
2011 Circuit Café teatre de la Marina Alta, en Teulada.
2012 Actuació en el Auditori de Genoves amb l´ espectácul “Chafer y les sogres”.
2012 En el Gran Teatro de Xativa. Colaboració amb l´artista Edu Soto “El neng de Castelfa”
2012 Auditori de Canals amb Danielo Pez “Noche de Monologos”.
2012 Actuacions para “Tierra de Comedia” en el Auditori del Verger y en Auditori d´ Ondara.



No hay comentarios:

Publicar un comentario